Alarm - Ring 112

Ring til os døgnet rundt +45 62 52 22 22

Ved akut autohjælp eller siddende sygetransport,
ring +45 70 10 20 30 / Falck.dk

Autohjælp til Ærø hele døgnet

Siden 1934 har vi hos Ærø Redningskorps udført autohjælp på hele Ærø. I starten skulle kunderne tegne abonnement hos os, hvorefter vi så udførte de ønskede og nødvendige ydelser. Dette har, som så meget andet, siden ændret sig. Siden 2003 har vores kunder nemlig skulle tegne abonnement hos Falck, hvorefter det stadig er os, der udfører hjælpen på Ærø. Gennem denne aftale sikrer vi, at vores kunder får de samme rabataftaler og sikringer, som Falcks kunder i resten af landet får, samtidig med at de benytter en god lokal service.

Hvad vi kan gøre for dig?

Der er mange forskellige slags forhindringer, man kan møde på sin vej, den ene mere besværlig end den anden. Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude, og som vi alle ved, kommer uheldige situationer sjældent på et godt tidspunkt. Derfor er vi glade for altid at kunne være behjælpelige, så situationen forhåbentligt hurtigt og gnidningsfrit kan løses, så din dag kan fortsætte som planlagt. Hos Ærø Redningskorps indebærer vores autohjælpsservice bl.a. følgende ydelser:

  • Starthjælp
  • Hjulskift
  • Bugsering
  • Bjærgning
  • Fritrækning
  • Dyreredning
Hurtig udrykning og døgnservice

Hos Ærø Redningskorps giver vi garanti for en hurtig udrykningstid, samtidig med at vi yder døgnservice. Autohjælp kan være nødvendigt døgnet rundt og kan være forårsaget af mange forskellige ting, hvorfor vi altid står klar til at kunne hjælpe vores kunder. Uanset hvilken situation du står i, er vi klar til at hjælpe dig i alle døgnets timer. Vi yder service af høj kvalitet, og vores alsidige forretningsprofil giver mulighed for en enorm fleksibilitet. Vi har maskiner og vogne, der kan klare enhver type opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Har uheldet ramt dig, og har du brug for vores hjælp? Ring på telefon 70 10 20 30 og få fat i Falck, eller ring os op døgnet rundt på 62 52 22 22.

Bestil vejhjælp

Sammen med Falck tilbyder vi flere forskellige vejhjælpspakker, som giver dig tryghed på turen.

Dyreredning

En opgave som også går ind under redder-faget, er at hjælpe dyr i nød. Det kan bl.a. være nedkørte rådyr, kvæstede katte/hunde, svaner eller andre fugle i nød. Flytning af syge køer m.m.

Til at flytte syge køer har vi muldyret med ko-vogn. Denne har vi selv opbygget i 2010 på vores værksted.