Alarm - Ring 112

Ring til os døgnet rundt +45 62 52 22 22

Ved akut autohjælp eller siddende sygetransport,
ring +45 70 10 20 30 / Falck.dk

Skal du bruge en kran på Ærø?

Hos Ærø Redningskorps har vi udstyret til både store og små kranopgaver. Vi tilbyder hjælp til løft af alle emner, herunder isætning og optagning af alle størrelser af både samt løft af maskiner ind i private haver til byggearbejde mm. Dertil yder vi ofte hjælp i forbindelse med renovering af havne og byggerier.

Vi har mange både private og erhvervskunder, der kan have brug for en krans hjælp ved forskellige opgaver. Der er ikke den type opgave, vi ikke kan hjælpe med, og vi har helt sikkert udstyret, der også vil passe til din problemstilling.

Står du foran et større byggeprojekt eller en mindre omlægning af haven? Ring da til os på telefon 62 52 22 22 og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvilken løsning der bedst vil passe til dit projekt.

Ærø Redningskorps har stor erfaring med kranopgaver

Vores MAN TGS-kran har tilhørende mandskabskurv, der gør det muligt at bruge den til mange forskellige formål. Disse opgaver kan bl.a. indebære:

  • Styning eller topkapning af træer
  • Hjælp til håndværkere herunder ved kalkning af kirker, løft af materialer, tagsten mm samt ved renovering eller reparation af skorstene.
  • Slukning af skorstensbrande
  • Andet forskelligt forefaldende arbejde med kran på havne og byggepladser.

Til nogle af de større kranopgaver har vi vores ”No Limits”, der er en robust Volvo FH12 med en Palfinger 120 tons meter kran. Denne er en større en af slagsen og kan eksempelvis løfte både op til 12 tons på land. Derudover kan denne kran bruges til følgende opgaver:

  • Løft af materialer til håndværkere, herunder tagsten til nyt tag.
  • Forskellige løfteopgaver på værfter og havne.
  • Opsætning af bygningselementer, fx spær til en ny hal eller elementer til større byggerier.
Vores kraner

Vi har kraner både med og uden flyjib med løftekapacitet til 120 tons meter.

Til de alsidige kranopgaver har vi vores MAN TGS 33.420 6x6 BL der har en påmonteret 50tm Højbjerg Kran. Denne har tilhørende flyjib og mandskabskurv, der gør det muligt at udføre opgaver over hustage eller mellem bygninger, der ellers ikke er til at komme ind til med en kran. Med denne flyjib kan kranen løfte 1 tons ved 23,8 meter, og den kan nå en fuld længde på ca. 29 meter.

Vores store kran, den robuste Volvo FH12 med en Palfinger-kran er udstyret med en hovedarm, der gør den i stand til i en rækkevidde på 19 meter at kunne løfte 4200kg. Desuden er den udstyret med en flyjib, der giver en hydraulisk rækkevidde på ca. 30 meter, hvor den kan løfte 1700kg.

Se video fra tidligere kranopgaver her:

https://youtu.be/m9sQiH9bsHM

https://youtu.be/C9Jip1wIvAA

Se video af den nye kran

Mindre og større opgaver

Mindre opgaver

Til mindre opgaver har vi vores MAN TGS 33.480 6X6 BL med påmonteret 50 tm. Højbjerg Kran med flyjib og mandskabskurv. Den bruges til styning af træer, hjælp til håndværkerne, som bl.a. skal kalke kirkerne, have løftet tagsten på taget, ordne skorstene m.m. samt ved slukning af skorstensbrande og forskelligt forefaldende kranarbejde på havne og byggepladser.

Kranen er, som tidligere skrevet, en påmonteret 50 tm. Højbjergkran med flyjib, som gør det muligt, at komme op over husene og ned på den anden side af taget. Den kan løfte 1 tons ude på 23,8 meter, og når alle udskud er i brug, er vi i en fuld højde på ca. 29 meter.

Bilen er desuden udstyret med et 10 tons hydraulisk Septon-spil, ankerskovle og træk på alle 3 aksler, hvilket også åbner muligheden for, at den kan deltage i fritrækninger.

Større opgaver

Til større opgaver har vi vores "No Limits", som er en robust Volvo FH12 med en Palfinger-kran, der kan løfte både i størrelsesordninen 12 tons på land. Desuden bruges den, når håndværkerne skal have løftet tagsten på taget, forskellige løfteopgaver på værftet, ved opsætning af spær til ny hal osv.

Kranen er udstyret med en hovedarmen, som gør, at den i en rækkevidde på 19 meter kan løfte 4200 kg.

Desuden er den udstyret med flyjib, som giver en hydraulisk rækkevidde på ca. 27 meter, hvor den kan løfte 1700 kg.

Yderligere er der mulighed for 6 meter manuel udskud. Her er vi ude på 33 meter, hvor der kan løftes 650 kg.

Kranen er også udstyret med et 3 tons spil, som især bruges ved byggeopgaver.

Hvis du/I har nogle specielle løfteprojekter, så kontakt os og hør nærmere. Af kranudstyr har vi løsningen til mange projekter, så derfor brug os til dit næste løft!

Se belastningsdiagrammer her