Alarm - Ring 112

Ring til os døgnet rundt +45 62 52 22 22

Ved akut autohjælp eller siddende sygetransport,
ring +45 70 10 20 30 / Falck.dk

Din vognmand på hele Ærø

I 1928 – allerede inden Ærø Redningskorps egentligt blev stiftet – startede vognmandsforretningen i Dunkær. Med tiden er den blevet udvidet med flere køretøjer og materiel, og vi har nu flere muligheder for at hjælpe dig i din byggeproces.

Har du nogle spørgsmål omkring vores vognmandskørsel eller containerudlejning, eller står du foran en opgave, du tror, vi kan hjælpe med, kan du altid kontakte os ved at ringe på telefon 62 52 22 22 eller på vores mail:redning@aeroe-redningskorps.dk

Vi står altid klar til i fælles dialog at finde frem til den bedste løsning for dig og dit byggeprojekt.

Ring: 62 52 22 22

Vognmandskørsel med levering af byggematerialer

Hos Ærø Redningskorps tilbyder vi levering af forskellige byggematerialer som grus, sand mm. som en del af vores vognmandskørsel.

Vi leverer specielt til erhvervsbyggerier, men også gerne til private byggerier, når det er nødvendigt. Dertil udfører vi også særtransporter med blokvogn ved større opgaver.

Containerudlejning

I forlængelse af vores vognmandskørsel tilbyder vi også containerudlejning. Leje af container kan være en rigtig god idé, hvis man står over for et kommende byggeprojekt.

For eksempel til omlægning af haven eller noget helt tredje, hvor man har brug for at komme af med en masse affald på én gang. Det kan spare dig for megen slid og slæb, og opgaven vil kunne klares langt hurtigere.

Lejer du en container, kan du helt selv bestemme, hvor du vil have den stående, hvornår du skal bruge den, og du vil kunne aftale afhentning, så snart du har fået den fyldt med have- eller byggeaffald.

Vi tilbyder leje af både åbne og lukkede container, så du har mulighed for at vælge det, der passer dig bedst.

Vi tilbyder udførsel af al slags vognmandsarbejde

Også inden for vores vognmandsarbejde har vi en alsidig profil. Med vores lastbiler kan vi udføre al slags vognmandskørsel for dig.

Herunder tilbyder vi blandt andet hjælp til større eller mindre gravearbejde, og vi tilbyder hjælp til alt inden for kran/grabkørsel.

Kran/grabkørsel kan dække over mange forskellige opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde hjælp til følgende opgaver:

  • Oprydningsarbejde med diverse byggematerialer samt bortskafning af affald.
  • Afhentning og flytning af byggematerialer, jernplader mm.
  • Kørsel af grus, sten og jord.
  • Samt mange andre opgaver.

Vognmand i Marstal og Ærøskøbing

Vi er beliggende på Ærø og hjælper derfor ofte kunder fra Marstal og Ærøskøbing. Kontakt os allerede i dag for en snak om netop dine behov.  

Ring: 62 52 22 22