Al slags træfældning på hele Ærø

Hos Ærø Redningskorps står vi klar til at hjælpe dig med al slags træfældning på hele Ærø. Vi udfører professionel og sikker beskæring og træfældning med øje for et godt resultat. Vi har maskiner, der kan klare alle former for træfældning og -beskæring, så vi kan helt sikkert finde frem til en løsning, der passer til din opgave. Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder, der har brug for træfældning. Vores træfældningsopgaver indebærer bl.a.:

  • Beskæring og topkapning af træer.
  • Hele fældninger til stub.
  • Oprydning og bortskafning af grene og andet affald.
  • Nedsavning med savgrab eller fra mandskabskurv
  • Stub og rodfræsning.

 

Priser på træfældning

Der er mange forskellige faktorer, der skal tages højde for ved en træfældning, og det kan derfor være svært at lave en fast prissætning. Dette kræver i stedet oftest en dialog, så det er nemt for os at vurdere sværhedsgraden og tiden på fældningen, samt hvilke maskiner vi skal bruge. Vi ønsker naturligvis en god dialog, så vi i samarbejde kan finde den bedste pris, der matcher dig og din opgave.

 

Beskæring af træer på Ærø

Til vores træfældningsservice har vi specielle maskiner og tilbehør, der kan klare noget af arbejdet for os. Ved større fældninger kan vi nemlig gøre brug af en savgrab, der er et savhovede, der kan sættes på vores kran. Deri sidder en motorsav, som så kan skære træet over, og samtidig holder den fast i det nu fældede stykke træ, så det stille og roligt kan placeres, hvor du ønsker det. Altså har vi slet ingen medarbejdere oppe i træerne ved denne slags fældning. På denne måde kan vi også have mere kontrol over fældningen og vi kan nemt få samlet det fældede træ efterfølgende.

 

Dog er der nogle opgaver, hvor det giver mere mening med brug af mandskabskurv, der så er påmonteret kranen. Her kan en medarbejder nemt og sikkert stå og udføre beskæringen eller træfældningen. Vores udstyr er i orden, og vi har motorsave i alle størrelser, der kan klare enhver slags fældningsopgave af både store og små træer.

 

Har du en beskærings- eller træfældningsopgave, du tror, vi kan hjælpe dig med? Kontakt os med det samme, ring på telefon 62 52 22 22 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Design, produktion og seo: Demand Production